Mercat Municipal de Torelló

Whatsapp del mercat

Al Mercat Municipal de Torelló seleccionem productes frescos i de qualitat, diversos dels nostres productes són de producció local i ecològica... I ara, estem a l'abast d'un clic!

+ Info

Parades del Mercat Municipal de Torelló

  • Carnisseria2
  • Xarcuteria1
  • Restauració1
  • Fruites, verdures i hortalisses1
  • Peix, marisc, congelats i pesca salada1

Carnisseria del Mercat del Torrelló. Tenim una àmplia oferta de tot tipus d'hamburgueses, embotits, formatges, carns, pollastre i derivats sense deixar de banda el gran assortiment d'ous.

+Info
Whatsapp

Carnisseria Aviram Plans Criballes (Mes que tall). A el servei dels nostres clients. Gran Assortiment en carns. Especialitat en elaborats i cuina pròpia.

+Info
Whatsapp

A Can Teixidor hi trobareu la carn de les millors pastures d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès, així com els elaborats més exquisits. Veniu i proveu els nostres bulls, llonganisses i fuets, les hamburgueses de porc, de vedella, amb ceba, amb formatge... La botifarra blanca, negra, bona, de bolets, d'escalivada, etc... I per les dates senyalades els nostres productes especials: pollastres farcits per Nadal, diferent tipus de botifarra d'ou al dijous gras, les nostres brotxetes, xistorres, cansalades i xurrascos per les barbacoes estiuenques...

+Info
Whatsapp

Fruites de qualitat, verdures de l'hort i collita pròpia. Productes diversos ecològics, fruits secs i molt més.

+Info
Whatsapp

Comptem amb peix directe de la llotja de Roses, sent la nostra clientela la millor garantia i satisfacció de qualitat.

+Info
Whatsapp

Elaboració de productes de fleca, brioixeria, pastisseria artesanal i derivats, així com la venda de diversos productes alimentaris.

+Info

Subtotal0€